Week van de smaak

Datum01-10-2011
Tijdstip00:00
PlaatsLandelijk

Van 1 t/m 9 oktober landelijk

Week van de smaak. Een week lang zetten honderden deelnemers verspreid door het hele land het aantrekkelijke aanbod aan lekkere, eerlijke en duurzame producten ‘van dichtbij’ op de kaart. Belangrijk motto is ‘eten van het seizoen en uit de streek´.
Veel aandacht gaat uit naar vers; vers geoogst én vers - liefst ambachtelijk - bereid.
Andere kernwaarden uit het 'Smaakhandvest' van de Week van de Smaak betreffen de diervriendelijke en pure (zonder kunstmatige additieven) productiewijze van de etenswaren.

De Week van de Smaak wordt georganiseerd door Stichting Week van de Smaak, waarin zijn vertegenwoordigd:
Streekeigen Producten Nederland, Euro-Toques, Slow Food Nederland en Stichting Vriendelijke Keukens.

Aanmelden van eigen activiteiten is makkelijk via de vernieuwde webiste: i www.weekvandesmaak.nl

« Naar overzicht